Sprøjtemaling af køkkenlåger

Sprøjtemaling af køkkenlåger i midtjylland

Vi holder til i Herning og henter og bringer gerne for dig, hvis du ønsker at få sprøjtemalet dine køkkenlåger.

Vi har stor erfaring med alle typer af køkkener. Nogle køkkenlåger er mere slidte end andre, og køkkenlåger findes i et væld af forskellige udformninger og størrelser. Derfor sørger vi altid for – i samråd med dig – at tilpasse opgaven præcis til dit køkken.

Hvis du har ridsede og måske endda større og mindre revner i dine køkkenlåger, så sørger vi selvfølgelig for renovering af køkkenlågerne inklusiv finslibning og klargøring forud for malearbejdet. Vi giver altid dine låger den behandling, der sikrer det bedst mulige resultat.

Vi sikrer dig professionel sprøjtemaling af køkkenlåger i højeste kvalitet og til en god pris. Hver eneste gang.

Inspiration til sprøjtemaling af køkkenlåger

Har vi fanget din interesse?

Kontakt os via formularen herunder, så finder vi hurtigst muligt den bedste løsning til dig 🙂

Leave this field blank
Tilføj billeder af emnet og få prisen hurtigere (valgfrit)
Uploading… (0%)

A file with this name has already been uploaded.

This file type isn’t allowed.

This file size is too big.

Sprøjtemaling af køkkenlåger

Få sprøjtemalet dine køkkenlåger og få på rekordtid fornemmelsen af at stå i et helt nyt køkken. OL-Lak kan hjælpe med afhentning og afmontering af køkkenlågerne, renovering af køkkenlåger og selvfølgelig malingen af lågerne. Læs om lakering af køkkenlåger her.

Vi leverer og monterer også køkkenlågerne igen, hvis det ønskes.

Professionel sprøjtemaling af køkkenlåger

Trænger dit køkken til en opfrisker? Så kan vi hurtigt, nemt og til en god pris hjælpe dig med sprøjtemaling af køkkenlåger, så de gamle låger får et nyt og friskt udtryk. Hvis du går med overvejelser om at få skiftet hele køkkenet ud, kan det være en overvejelse værd at få hjælp til professionel sprøjtemaling af køkkenlåger i stedet for at skifte hele køkkenet ud. Maling af køkkenlåger kan naturligvis fås til en helt anden pris, end hvad det koster at udskifte hele køkkenet. Og du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel for køkkenets udtryk det rent faktisk kan have, hvis du får malet dit køkken. På siden her kan du desuden læse mere om lakering af køkkenlåger. Vi har mange års erfaring med sprøjtelakering og kan helt sikkert også hjælpe dig med at opnå et meget flot resultat.

Fordele ved sprøjtemaling af køkkkenlåger

Renoveringsprojekter i hjemmet har det med at tage om sig, når man først går i gang, og det kan være en meget bekostelig affære, hvis man beslutter sig for at skifte hele køkkenet ud eksempelvis. Og ofte er det slet ikke nødvendigt for at opnå et helt friskt udtryk i køkkenet. De eksisterende rammer og moduler kan ofte moderniseres med få greb.

Nogle gange kan det give køkkenet et helt nyt udtryk at få slebet bordpladen ned og givet den en frisk omgang olie eksempelvis. Og andre gange kan køkkenet få et helt nyt udtryk med en omgang sprøjtemaling af køkkenlåger. Herunder kan du læse om, hvad der ellers er af fordele ved sprøjtemaling af køkkenlåger.

  • Spar penge

Sammenlignet med en reel udskiftning af dit køkken kan du spare 10.000-vis af kroner på at skabe dit nye køkken med sprøjtemaling af køkkenlåger. Oftest kan sprøjtemaling af køkkenlåger klares til mindre end 1/10-del af prisen på et nyt køkken. Og mange gange er besparelsen endnu større.

Faktisk kan du få fornemmelsen af at stå i et helt nyt køkken for en pris på mindre end 10.000 kroner. Prisen varierer selvfølgelig alt efter køkkenets størrelse og type.

  • Det bæredygtige valg

Ved at beholde modulerne i dit eksisterende køkken slipper du for at smide dit eksisterende køkken ud, og på den måde sørger du for et mere lempeligt ressourceforbrug og en mindre belastning af klimaet.

Vi har mere end 20 års erfaring med sprøjtemaling af køkkenlåger, og vi kan rådgive dig, så din opgave bliver udført så bæredygtigt, som muligt, hvis du ønsker det.

  • Tilpas udtrykket til din egen stil

Det er dit køkken, og du bestemmer fuldstændig selv, hvordan det færdige resultat skal blive. Vi maler i alle farver og alle farvenuancer og rådgiver dig gerne, så sprøjtemaling af køkkenlåger laves sådan, at det passer bedst muligt til resten af hjemmets stil.

Vi sprøjtemaler køkkenlåger i hvid i mange tilfælde for at skabe et lyst køkken med et let udtryk, som er nemt at indrette. Men vi maler også køkkenlåger i et væld af andre farver, så dine ønsker favnes så godt som overhovedet muligt.

Det er kun fantasien, der sætter grænserne for dit farvevalg!

  • Nemt og hurtigt – vi henter og monterer

Vi kan sprøjtemale dine køkkenlåger på kort tid. Nogle gange vil det være muligt for os at tage imod din bestilling og håndtere ordren i samme uge, og vi bestræber os altid på at tilpasse vores service, så den passer bedst mulig til dine ønsker.

Vi har også mulighed for at hente dine køkkenlåger, håndtere opgaven og tilbagelevere og montere lågerne, så det bliver så nemt for dig som muligt af få sprøjtemalet dine køkkenlåger.

På den måde kan vi hjælpe dig med sprøjtemaling af køkkenlåger med mindst mulig besvær for dig.

Kontakt os og få hurtig hjælp til sprøjtemaling af køkkenlåger

Vi kan også stå for renovering af køkkenlåger, hvis dine låger er meget slidte, så vi først sliber lågerne, eventuelt spartler revner og dybere ridser ud, sliber igen og til sidst giver lågerne en professionel sprøjtemaling. Hos os kan du altid få hjælp til reparation af køkkenlåger med efterfølgende sprøjtemaling, og du kan også vælge lakering af køkkenlåger, hvis du har brug for at få en meget slidstærk overflade. Det kan vi naturligvis også hjælpe dig med.

Har du andre låger i hjemmet, der trænger til at blive frisket op, så kan vi også hjælpe dig med maling af skabslåger i det hele taget.

Vores personale har mange års erfaring med at sprøjtemale køkkenlåger og lakering af køkkenlåger, og vi sørger for, at du kommer hjem med det bedst mulige resultat, som holder i rigtig mange år.

Få malet dine køkkenlåger hos os til en god pris.

Vi kan hjælpe med spraymaling af køkkenlåger i alle farver og sprøjtelakering af køkkenlåger tilsvarende i lige den farve, du ønsker dig. Mange vælger hvid sprøjtemaling af køkkenlåger, men du kan også vælge at få malet køkkenet i en lys nuance af lyserød, grøn eller blå eksempelvis, og en del vælger også at få malet køkkenet i sort eller grå nuancer.

Vi hjælper dig med professionel sprøjtemaling af køkkenlåger, så dit køkken på kort tid kommer til at fremstå som nyt. Få hjælp til dit projekt og sikring for en kvalitetsløsning. Maling af køkkenlåger på egen hånd kan være noget af en opgave at give sig i kast med på egen hånd. Der er mange forskellige forhold som tørretid, maleteknik og -metode, der har betydning for slutresultatet, så hvis du tænker på at håndtere malingen af dine køkkenlåger selv, så skal du forberede dig rigtig godt, og du skal også forvente, at resultatet ikke bliver af samme kvalitet, som hvis malingen af køkkenlåger foregik hos en professionel aktør med store erfaring i lige netop denne type opgave og med de bedst mulige udstyr og arbejdsgange til at sikre, at maling af dine køkkenlåger bliver af så høj kvalitet som muligt. Når vi har malet dine køkkenlåger, står de tilbage som nye og holder i mange år på grund af den korrekte behandling.

Vi hjælper gerne med både afhentning og eftermontering af dine køkkenlåger, hvis du ønsker sprøjtemaling udført hos os.

Kontakt os i dag for helt uforpligtende at høre mere om vores muligheder for hurtigt at hjælpe dig.

Du behøver ikke betale en formue for et nyt køkken.

Med professionel hjælp kan dit køkken komme til at se ud som ny til en rigtig god pris.

Kontakt os