Lakering af bordplade

Lakering af bordplade

Trænger din bordplade til en kærlig hånd eller bare en ny farve? Så kan vi hurtigt hjælpe dig og sørge for, at din bordplade bliver så god som ny og får lige den farve, du drømmer om. Lakering af din bordplade sker hos os med vores professionelle udstyr og udføres af vores erfarne personale, som har lakeret et meget stort antal bordplader gennem tiden.

Du er velkommen til uforpligtende at kontakte os med kontaktformularen herunder. Så tager vi hurtigt fat i dig til en snak om dit projekt.

Vi holder til i Herning og henter og bringer gerne din bordplade for dig. Du er naturligvis også velkommen til selv at komme forbi her med din bordplade, hvis du ønsker det.

Vi kan hjælpe med alle bordplader

Har vi fanget din interesse?

Kontakt os via formularen herunder, så finder vi hurtigst muligt den bedste løsning til dig.

Leave this field blank
Tilføj billeder af emnet og få prisen hurtigere (valgfrit)
Uploading… (0%)

A file with this name has already been uploaded.

This file type isn’t allowed.

This file size is too big.

Lakering af bordplader af enhver slags

Vi kan både hjælpe dig med lakering af bordplader til badeværelset og køkkenet, ligesom vi kan lakere spiseborde og andre bordtyper.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre nærmere. Det er helt uforpligtende naturligvis. Vi henter og leverer også gerne, hvis du ønsker det.

Specialister i lakering af bordplade

Vi har i en lang årrække stået for lakering af bordplader af enhver type og art. Vores professionelle setup med meget erfarne medarbejdere og branchens bedste udstyr sikrer dig et resultat i topklasse, hvis du ønsker lakering af bordplade. Hvis din bordplade er meget ridset eller sågar har hak, revner og huller, kan vi også hjælpe dig.

Ofte vil en behandling hos os bestå af indledende slibning og lakering af bordplade, så bordpladen først slibes ned og repareres, hvis der er brug for det med spartling og oppudsning. Herefter lakeres bordpladen, så slutproduktet bliver præcis, som du ønsker. Vi kan stå for lakering af køkkenbordplade for dig, ligesom vi kan stå for lakering af olieret bordplade, så pladen får den korrekte behandling, der sikrer en lang levetid med et smukt visuelt ydre.

Slibning og lakering af bordplade

Hvis din bordplade trænger til et nyt udtryk, er det oplagt at forny din bordplade med lakering. Lakering af en bordplade fås til en god pris hos os, og vi kan hjælpe dig med lakering af bordplade i farver af enhver art. Du kan få lakeret din bordplade i lige den farvenuance, du drømmer om, så din bordplade passer perfekt ind i dit hjem. Mange vælger hvid lakering af bordplade, men det er også populært med sort lakering af bordplade.

Uanset hvilken farve, du vil have lakeret din bordplade i, kan vi blande farven, så den passer perfekt til dit ønskede udtryk.

Du opnår det bedste resultat med maling af bordplade, hvis du opsøger en professionel aktør, som kan sikre, at malingen ikke løber, at overfladen er slebet og fuldstændig klar til af få påført maling og forskellige andre forhold, som kan være vanskeligere at sikre, hvis du selv eksperimenterer med maling af din bordplade. Hvis du ønsker et kvalitetsfuldt udtryk, som du kan være glad for i mange år, er det en god idé at få professionel assistance til projektet, og prisen for lakering af en bordplade hos os er absolut overkommelig.

Vi holder til i Herning, men lakerer bordplader for folk i hele landet. Vi har stor erfaring med lakering af bordplader i Aarhus, hvor vi henter og afmonterer bordpladerne eller bordet og bringer dem hertil, hvor vi sørger for at behandle efter alle kunstens regler. Herefter tilbageleverer vi bordpladen i tip-top stand. Så hvad koster det at få lakeret en bordplade, spørger du måske. Det er en overkommelige opgave, og prisen er derfor overskuelig. Men kontakt os for en nærmere dialog om lige præcis dit projekt. Den endelige pris afhænger naturligvis af opgavens omfang.

Du er altid velkommen til at kontakte os med ovenstående kontaktformular. Helt uforpligtende naturligvis. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Kontakt os