Sprøjtemaling af Døre

sprøjtemaling af døre i midtjylland i højeste kvalitet

En gammel dør kan få helt nyt liv, hvis ridser og skader udbedres og overfladen males. Sprøjtemaling af døre kan give dit hjem et nyt og markant lysere udtryk eksempelvis, når de gamle finer døre eksempelvis males hvide.

Vi henter og bringer gerne dine døre, så det bliver så nemt som muligt for dig af få sprøjtemalet dine døre.

Vi hjælper dig hurtigt med sprøjtemaling af døre i højest mulig kvalitet. En behandling kan starte med spartling af huller og ridser i dørene med efterfølgende finslibning og sprøjtemaling eller lakering til sidst. På den måde sikrer vi, at din døre står tilbage som ny efter en behandling hos os.

Det er naturligvis også muligt at få sprøjtemaling af døre uden andre udbedringer af dørene. Det vurderer vi altid fra gang til gang, så behandlingen tilpasses dine døres konkret behov.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om sprøjtemaling af døre i dit hjem.

Inspiration

Har vi fanget din interesse?

Kontakt os via formularen herunder, så finder vi hurtigst muligt den bedste løsning til dig 🙂

Leave this field blank
Tilføj billeder af emnet og få prisen hurtigere (valgfrit)
Uploading… (0%)

A file with this name has already been uploaded.

This file type isn’t allowed.

This file size is too big.

Sprøjtemaling af døre

Få sprøjtemalet dine døre i hjemmet og få et helt nyt udtryk i dit hjem. Du kan få sprøjtemalet dine døre til en god pris, og nymalede døre giver et let og elegant udtryk.

Du kan både vælge maling og lakering af døre alt efter dine behov, og vi reparerer også huller og skrammer i dørene, så de bliver så gode som nye.

Vi afhenter og monterer også dørene, hvis det ønskes.

Sprøjtemaling af døre udført af professionelle

Hjemmets døre bliver over tid slidt, og en nem måde at friske dørene op på er ved hjælp af sprøjtemaling af døre. På den måde kan du hurtigt og for en overskuelig pris få døre, der står som nye.

Hvis I har overtaget et ældre hus og skal til at renovere er det også en oplagt måde at give hjemmet et lysere og lettere udtryk. Særligt hvis I samtidig skifter de bedagede greb ud til nyere modeller, så vil I stå tilbage med en dør, som er lige så moderne i udtrykket som en helt ny fra fabrikken.

Vi hjælper både private og en lang række virksomheder med malding af døre, og vi kan tilbyde sprøjtemaling af døre til gode priser. Du kan også vælge lakering af døre. Om dørene skal males eller lakeres afhænger helt af dine ønske for det færdige udtryk. Vi rådgiver og hjælper altid, så du kommer hjem med en løsning, der passer bedst til dine ønsker. En sprøjtelakering af døre eller sprøjtemaling af døre kan oftest klares i løbet af meget kort tid.

Forny dine døre med sprøjtemaling

Hvis du ønsker at få et lysere udtryk i hjemmet, kan det ønske hurtigt opfyldes ved at male ældre, mørke finerdøre eksempelvis i hvid eller en anden lysere farvetone. Sprøjtemaling af døre udføres til lav pris, så det er en betydeligt billigere løsning end at skifte hele døren ud med en anden. Samtidig er det betydeligt lettere, fordi I ikke skal til at installere et helt nyt setup til døren, men bare kan få den malet og ellers installere den i samme dørramme.

Vi henter gerne dine døre og leverer dem tilbage efter udført opgave, hvis det ønskes.

Du er naturligvis også velkommen til selv at komme forbi med dine døre, hvis du hellere vil det.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere om sprøjtemaling af døre eller sprøjtelakering i det hele taget. Vi er altid til rådighed for en uforpligtende snak og sparring om dit projekt.

Hvad er prisen på sprøjtemaling af døre?

Det varierer naturligvis fra dør til dør, hvad den konkrete pris er for sprøjtemaling af døre. Døre kommer i lidt forskellige størrelser, og det har betydning for prissætningen af malingen eller lakeringen af en dør, hvor meget den eventuelt også skal spartles og slibes, så vi anbefaler altid, at du ringer til os og får en uforpligtende snak om dine døre og dine ønsker.

Det tager ikke længe, og så kan vi give dig en præcis pris på sprøjtemaling af dine døre.

Sprøjtelakering af døre

Forskellen på sprøjtelakering af døre og sprøjtemaling af døre er kort sagt den overfladebehandling, der gives. Hvad der passer bedst til din dør afhænger både af dine ønsker og dørens type og eksisterende behandling. Maling af døre kan tilpasses præcis til dine behov, så farve og udtryk bliver lige præcis, som du ønsker.

Kontakt os i dag for en snak om sprøjtelakering af døre og sprøjtemaling af døre.

Så finder vi sammen den bedst mulige løsning.

Kontakt os