Lakering af stole

Lakering af stole i højeste kvalitet til gode priser

Har du en gammel stol, der trænger til at blive frisket op? Så er en let og tilgængelig løsning af få den lakeret hos OL-Lak i Herning.

Vi henter og bringer gerne din stol og lakerer den hos os. Du er naturligvis også velkommen til selv at komme med stolen.

Vi har mulighed for at male enkelte stole og op til flere hundrede stole i samme rul, hvis du ønsker sprøjtelakering af stole i større målestok. Vi sørger for maling af stole i alle tænkelige farver og nuancer og kan tilpasse behandlingen, så den passer præcis til dig og dine ønsker.

Kontakt os uforpligtende i dag med kontaktformularen herunder, hvis du er nysgerrig på at høre mere om vores muligheder for at hjælpe dig.

Inspiration til sprøjtemaling af køkkenlåger

Har vi fanget din interesse?

Kontakt os via formularen herunder, så finder vi hurtigst muligt den bedste løsning til dig 🙂

Leave this field blank
Tilføj billeder af emnet og få prisen hurtigere (valgfrit)
Uploading… (0%)

A file with this name has already been uploaded.

This file type isn’t allowed.

This file size is too big.

Hør mere om lakering af stole til en god pris

Du er velkommen til at kontakte os via kontaktformularen for uforpligtende at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kan helt sikkert hjælpe dig til en meget fornuftig pris.

Professionel lakering af stole

Hvis du vælger lakering af stole hos os, er du garanteret et professionelt forløb og et slutresultat, du kan være glad for i de næste mange, mange år. En professionel behandling sparer dig for tid og besvær, og vores erfarne personale og professionelle udstyr er din sikring for, at din stol bliver så god som ny.

Hvis stolen har større eller mindre ridser og skader, udbedrer vi også disse, så din stols levetid forlænges både visuelt og funktionsmæssigt.

Hvad er prisen for lakering af stole?

Det korte svar er, at det afhænger helt af, hvilken stol du kommer ind med. Hvis der er tale om en helt normal stol, kan vi lakere den for omkring 600 kroner og opefter alt efter omfanget af opgaven. Hvis en stol er slidt og kræver omfattende forbehandling forud for lakeringsarbejdet og lignende stiger prisen, ligesom det naturligvis har betydning, hvor stor stolen er.

Men det er altid en god idé at kontakte os for et præcist prisestimat på din opgave, da priserne kan variere.

Prisen for lakering af 7’er stole er ligeledes overkommelige, da stolenes omfang er begrænset. I mange tilfælde vil vi kunne søge for maling af stole i løbet af ganske få dage, så kontakt os endeligt i dag, hvis du er nysgerrig på lakering af stole eller sprøjtemaling af stole.

Hvis du ønsker det, kan vi sørge for spraymaling af stole, også selvom du ikke bor lige omkring Herning. Vi henter gerne dine stole og sørger for sprøjtelakering af stole, inden vi ligeledes kan transportere stolen eller stolene tilbage til dig. Lakering af stole kan være en omfattende opgave selv at gå i gang med, og hvis du ikke har det rette udstyr eller erfaringen med opgaven, bliver resultatet også herefter. Så hvis du ønsker at forny stole med lakering i høj kvalitet, og så resultatet holder i mange år, anbefaler vi dig at gå til en professionel aktør. Og hos os får du lakering af stole til en god pris, samtidig med at du er garanteret et smukt slutresultat.

Lakering af stole laves i mange farver og farvenuancer. Faktisk er det helt op til dig, hvilken farve din stol skal have, når vi står for lakering af stole. Mange vælger den klassiske og stilrene løsning med en sort lakering af stole, men mange vælger også hvid lakering af stole og alskens andre farver alt efter, hvad der passer til hjemmets øvrige interiør.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at få lakeret en eller flere stole. Så finder vi hurtigt en løsning til dig!

Kontakt os